FATMA KAYA MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN BAŞVURU YAPTI


MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimine, MHP’den İskenderun Belediyesi meclis üyeliği başvurusunda bulundu.
Kaya, “Partimizin Kadınlarımızın siyasette daha aktif rol alması yönündeki kararlı duruşunun bize verdiği güçle bütün içtenliğimle diyorum ki, tüm kadınlarımız buyursunlar gelsinler, partimiz çatısı altında beraber siyaset yapalım” dedi.

MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya açıklamasında, “Kadın Kolları genel koordinatörümüz Nevin Taşlıçay hanımefendinin, “Kadınlar güçlensin, Türkiye Büyüsün” sloganıyla, partimizde kadınların daha aktif görev alması hususundaki çalışmaların, asıl mimarı olan, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in, biz kadınlara destek olmaları, bizi daha aktif görevlere talip olmamız konusunda cesaretlendirmiştir. Bu münasebetle, Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Nevin Taşlıçay Hanımefendinin müsaadeleriyle, Hatay il başkanımız Murat Adal Bey ve Hatay İl Kadın Kolları başkanımız Dilek Demirdöven hanımefendinin uygun görmesi üzerine İskenderun İlçe başkanımız Turan Bozkurt Bey ve parti üyelerimizle yaptığım istişareler sonucunda, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimine, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak, MHP İskenderun Belediyesi meclis üyeliği başvurumu yapmış bulunmaktayım. Türk kadınının siyasette hakettiği temsil noktasına, taşıyacak lokomotif güç Milliyetçi Hareket Partisidir. Çıkmış olduğum bu yolda, amacım İskenderun’a ve İskenderunlu hemşerilerime, Belediye Meclis Üyesi olarak, hizmet etmek ve şehrimizin hakettiği hizmetleri alma yolunda mücadele etmektir. Teşkilatımıza ve şehrimize, hayırlı olmasını diliyorum. Destek olan, gönlü benimle atan, destek olacak olan tüm İskenderunlu Hemşerilerime, teşekkür ederek saygılarımı sunarım. Kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün. Beka için milli karar, Cumhur için istikrar!” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR