DSİ ÇALIŞMA BAŞLATIYOR


Arsuz’a bağlı Üçgüllük-Ada Mahallesinde vatandaşların talebi doğrultusunda yerinde incelemeler gerçekleştirildi.

Ada Mahallesi girişinde bulunan dere yatağının zaman zaman taşması ve mahalle bağlantı yolunu kullanılamaz hale getirmesi nedeniyle Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, beraberinde DSİ Bölge Sorumlu Mühendis Hüseyin Murat ve Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal ile birlikte ve mahalle muhtarı önderliğinde mahalle halkı ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Sarı, DSİ tarafından yol kenarındaki dere yatağı için hemen bir çalışma yapılacağını, DSİ Şube Müdürü ile de bu anlamda görüşmelerin yapıldığını konuyu kendisinin de takip ettiğini belirterek halkımızın müsterih olmasını ifade etti.

Bunun yanı sıra ilçenin su sorunu ile ilgili olarak da Hatsu Genel Müdürlüğü ile görüşme yaptığını, bununla ilgili de bir çalışma başlatılacağını belirtirken halkla sıcak bir diyalog gerçekleştirildi. Daha sonra mahalle sakinlerinden birinin evinde halkla oturan Kaymakam Sarı ve heyet, sorunları dinleyip sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı. Muhtar Naim Güngör ve mahalle sakinleri ilgisinden dolayı Kaymakam Sarı’ya ve heyete teşekkürlerini ilettiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR