MORAL VERDİ, DESTEK İSTEDİ


AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret etti.

Hastalara ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan ve onların sıkıntılarını dinleyen HBB Adayı Güler, “İktidarımız, sağlık alanında büyük yatırımlar yaptı. Bugünkü ziyaretimizde de bir kez daha gördük. Vatandaşımız hastanelerimizden, doktorlarımızdan ve personelden gayet memnunlar. Hasta yatağında dua eden annelerimiz bizleri çok duygulandırdı” dedi.

‘ÇOK DUYGULANDIM’
AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, teşkilat mensupları ile sahada vatandaştan destek istiyor. HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti İskenderun İlçe Başkan vekili Pakize Ulutaş Kurtul ve yönetimi ile birlikte İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hastaların yakınlarını ziyaret etti.

Burada hastanenin Başhekimi ve Genel Koordinatörü Dr. Veysel Yıldırım’dan bilgiler alan Güler, hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastaların dua ve desteğini alan HBB Adayı İbrahim Güler, “Hasta yatağında dua eden annelerimiz bizleri çok duygulandırdı. Annelerimiz Cumhurbaşkanımıza ülkemizin geleceği için dua ediyor. İnanıyoruz ki millet olarak birlikte hareket etmeye devam edeceğiz ve inşallah 31 Mart’ta AK Partimiz, yine büyük başarılara imza atacak” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR