ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM


Payas Engelliler ve Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği’nin engelliler günü etkinliğinde Engelli sanatçı Bilal Göregen sahne aldı.

Payas Kaymakamlığı ve Payas Belediyesi’nin katkılarıyla Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Payas Engelliler ve Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği konser dernek üyeleri ve halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Payas Engelliler ve Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği’nin engelliler günü münasebeti ile Belediye Kültür Sarayı’nda “Engelleri Birlikte Aşalım” sloganıyla düzenlenen konserde, Hatay Dörtyol’lu şarkıcı Bilal Göregen sahne aldı.

Konser öncesinde yapılan röportajda düşüncelerini aktaran Bilal Göregen; “Ben Payas derneğin çok eski zamanını biliyorum. Dörtyol’da ise eski dernek üyesiydim. Payas derneğinin eski halini bildiğim gibi yeni Halide çok güzel olmuş. Payas dernek başkanı Engin Karakuş’a teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a sonsuz teşekkürü borç bilirim. Umarım her şey engellilerin ve bütün insanlığın istediği gibi olur diyorum” dedi.
Konserde sevilen şarkılarını seslendiren Bilal Göregen’e Payaslılar’da eşlik etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR