ŞİDDET BİR HAK ARAMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sağlık çalışanlarının toplum adına önemli görevler yaptığını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Sağlık-Sen şubesi tarafından belediye sosyal tesislerinde düzenlenen dayanışma ve kaynaşma programına katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Sağlık Sen Şube Başkanı Fazıl Geçer, zaman zaman üyeler ile bir araya geldiklerini belirterek, “Şiddet bir hak arama yöntemi değildir. Tüm sağlık çalışanları özverili çalışmaları yapmaktadır. Zaman zaman meslektaşlarımıza yönelik istenmeyen olaylar yaşanmaktadır. Vatandaşlarımıza fedakârca hizmet sunan sağlık personelimizin bu gibi olaylara maruz kalması asla kabul edilemez. Bu nedenle toplumun tüm kesimleri bu konuya büyük önem göstermeliler” dedi.

ŞİFA DAĞITAN ELLERE VEFA
Daha sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Sağlık çalışanlarının tek amacı hizmet etmek ve insanlara şifa dağıtmaktır. Maalesef bu hizmetlerinin karşılığında zaman zaman ise şiddet olayı ile karşılaşmaktalar. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederek, şifa dağıtan ellere vefa gösterilmesini bekliyoruz. Toplum sağlığı adına önemli hizmetler yapan tüm sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, sendika üyeleri ile bir süre sohbet ederek konu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Haber: İskenderun Belediyesi