MÜSİAD EXPO TÜRKİYE’NİN İHRACATINA KATKI SUNUYOR


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan 17. MÜSİAD EXPO Uluslararası Fuarı hakkında açıklamalarda bulunarak, “21 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak olan MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı High Tech Port MÜSİAD ve Uluslararası İş Forumu (IBF) da gerçekleştirilecek” dedi.
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği’nin organize ettiği 17. MÜSİAD EXPO 21-24 Kasım tarihlerinde CNR EXPO İstanbul fuar merkezinde düzenlenecek. MÜSİAD, Köklü ve güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak katılımcı ve ziyaretçisini memnun bırakan bir organizasyon olan MÜSİAD EXPO’yu gerçekleştiriyor.

BİRLİKTE İŞ YAPMANIN ORTAK NOKTASI
Bu kapsamda fikir ve hedeflerini birlikte hayata geçirecek yerli ve yabancı binlerce işadamı Türkiye’nin en iyi iş platformu olan MÜSİAD EXPO’da bir araya geliyor. 17.MÜSİAD EXPO Fuarı tüm yatırımcıları sağlam ve kalıcı değerlere yaslanarak büyümeye ve geleceğin dünyasını tasarlamaya; birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet ediyor.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, “MÜSAİD EXPO, düzenlendiği günden bu yana sürekli gelişen portföyü sayesinde katılımcılarının ve ziyaretçilerinin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda gelişiyor. Pazarlama iletişiminin tüm fonksiyonlarının işletildiği MÜSİAD EXPO ,nitelikli bir kurumsal hafıza ve ‘know-how’a sahip Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği MÜSİAD EXPO ile dürüst ve girişimci iş adamlarını bir araya getirmeyi, küresel iş ağları kurmayı, global pazarlarda söz sahibi olmayı, ayrıca KOBİ’leri güçlendirmeyi ve etkin büyümeyi hızlandırmayı hedefliyor. Birlikte iş yapmanın ortak noktası MÜSİAD EXPO da B2B İkili iş görüşmelerinde Asya’dan Avrupa’ya Amerika’dan Afrika’ya kadar dünyanın dört bir yanından çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarını ağırlayarak arz ile talebi bir araya getiriyoruz. 22 Kasım 2018 Perşembe Günü, 124 Ülkeden 8.000 İş İnsanı, 800‘ü yabancı ve 200‘ü yerli olmak üzere 1.000 Alım Heyeti ile B2B İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirilecektir.
Yerli ve Milli bir organizasyon olan MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak 22.Uluslararası iş formu (IBF) ve 4.High Tech fuarını da düzenliyor. Üreten Türkiye’nin vitrini olmaya hazırlanan MÜSİAD EXPO,Katılımcılarına Dünya çapında ticaret diplomasisi etkinliği sunuyor. İlimizdeki ve Bölgemizdeki tüm iş insanlarını bu fuara davet ediyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR