YILIN İLK KAMP ATEŞİ İSKENDERUN GENÇLİK MERKEZİ’NDE YANDI


İskenderun Gençlik Merkezi, Yükseliş Koleji öğrencileriyle “Çadır Kampı” düzenlendi. Yükseliş Koleji’nden 22 öğrenci ve 12 öğretmenin katıldığı kampta yılın ilk kamp ateşi yakıldı, öğrenciler unutulmaz dakikalar yaşadı.
Yükseliş Koleji öğrencileri İskenderun Gençlik Merkezinin konuğu oldu. 22 öğrencinin katılım gösterdiği kamp etkinliğinde Gençlik Merkezi çalışanları öğrencilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Kamp ateşine ilk kibritin çakılmasıyla başlayan etkinlik ertesi güne kadar devam etti.
Ateş başı sohbetleriyle eğlenceli dakikalar yaşanan bu güzel akşamda öğrenciler ateşte marsmallow pişirip, sucuk ekmek yeken, eğlenceli danslarla doyasıya eğlendiler. Gecenin devamında patlamış mısır eşliğinde açık hava sinemasının keyfini çıkaran öğrenciler çok farklı deneyimler yaşadıkları belittiler.
Ertesi sabah İskenderun sahilinde doğa yürüyüşüyle devam eden etkinlikte öğrenciler kahvaltının tadını da doğada çıkardı. Sonrasında Gençlik Merkezine kurulan Survivor Parkuru’nda çekişmeli yarışmaların başlangıcı yapıldı.
Matrak, Dart ve Langırt gibi oyunlarla taçlanan etkinlikte konuşan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Öğrencilerin kendilerini iyi hissetmeleri için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirttiği konuşmasında, “Bizler Gençlik Merkezi olarak o son gence ulaşıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz sloganı ile yola çıkarken her zaman çocuklarını mutluluğunu ön planda tuttuk. Bu anlamda arkamdaki ekip öyle özveriyle çalışıyor ki Gençlik Merkezine gelen hiçbir çocuğun buradan mutsuz çıkmayacağı garantisini bile verebilirim. Yükseliş Koleji ile imzaladığımız iş birliği protokolüyle bu gibi etkinlikler için sözleşmiştik ve ilkini gerçekleştirdik. Devamını da ilk fırsatta yapacağız, yaş grubu küçük olanlarla merkezde, lise grubuyla doğada kamp etkinliklerimiz olacak. Öğrencilerimiz burada çok mutlu olduklarını dile getirdi bizlerde bu cümlelerle daha da mutlu olduk. Yükseliş Koleji Okulları İskenderun Kurucusu Nuri Üysen’e de bizlere güvendiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte çalışmaktan her zaman mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR