MUHTEŞEM DÜĞÜN!


HATKO Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ünlüçetinkaya, oğlu Nejan Hatko’yu evlendirmenin mutluluğunu dostlarıyla paylaştı.

Nazife-Numan Türeli’nin güzel kızları Tülay Türeli ile Necla-Erdem Ünlüçetinkaya’nın oğulları Nejan Hatko, muhteşem bir düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdiler. İsos Otel’de gerçekleştirilen düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katılım gösterdiği düğün törenine Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Abdulaziz Aydın, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, AK Parti eski Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katılım gösterdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in kıydığı nikah merasiminde ömür boyu sürecek birlikteliğe karşılıklı olarak ‘evet’ diyen genç çiftin mutluluklarına, nikah şahidi olarak katılım gösteren başta Hatay Valisi Erdal Ata, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve diğer şahitler de konukların huzurunda ortak oldu. Nikahın ardından Hatay Valisi Erdal Ata, evlilik cüzdanını gelin hanıma vererek, genç çifte “Ömür boyu mutluluklar” temennisinde bulundu. Konukların coşkusu, Patron Orkestrası’nın muhteşem performansı ile tam bir şölene dönüştü.

Necla-Erdem Ünlüçetinkaya çifti de konuklarla yakından ilgilenerek, kusursuz bir ev sahipliğine imza attılar. Tüm ayrıntıların günler öncesinden düşünüldüğü, her anı coşku dolu düğünden geriye unutulmaz kareler kaldı.Haber: Yılmaz AKPINAR