İSTANBUL AVM FARKINI KONUŞTURUYOR


İskenderun’da faaliyet gösteren İstanbul AVM, birbirinden kaliteli ve güzel ürünlerle büyük dikkat çekiyor. Müşterilerin merak ve ilgiyle takip ettikleri İstanbul AVM’de fiyatların uygun olması nedeniyle büyük talep görüyor.

17 Şubat 2018’da İskenderun’da hizmet vermeye başlayan İstanbul AVM, Türkiye genelinde hizmet veren 18. mağaza olup, kısa sürede İskenderun’u kucakladı.
İskenderun’da başarıyla hizmet veren mağaza, markanın kalite anlayışını, hayatın ve şehrin merkezine yerleştiriyor.

İstanbul AVM İskenderun Mağaza Müdürü Tuncay Bayramoğlu, “Mağazamız, müşterilerine kredi kartsız, peşinatsız hizmet sunan bir kuruluştur. Kurumsal niteliği ile öne çıkan, fakat kuruluşunda aile yapılı olmasını barındırır. Konsept olarak baktığımızda normal mağazacılık anlayışından biraz daha dışarıya çıkıp, zincirleri bu sektörde kırmıştır. Elektronik, beyaz eşya, küçük ev aletleri, tekstil, züccaciye, halı, mobilya gibi birçok ürün gamını elinde bulundurmaktadır. Güleryüzü saygı bilip tüm İskenderun’u kucaklamıştır. Çok kısa sürede büyük bir müşteri portföyüne ulaşmış olup, İskenderun’da birçok kişiye istihdam sağlamıştır” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR