DAVA ARKADAŞLARIMIZLA COŞKUMUZU VE HEYECANIMIZI TAZELEDİK


AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldı. Milletvekili Özel, “Büyük Türkiye sevdamızı, ülkemizin her karışında irade, erdem ve cesaretle temsil eden dava arkadaşlarımızla coşkumuzu ve heyecanımızı tazeledik” dedi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yoğun tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare Toplantısı’na katılan Milletvekili Özel, “Burada dava arkadaşlarımızın 2019 yönelik fikirlerini ve düşüncelerini alalım, varsa genel merkez olarak teşkilat ilişkisi, belediye ilişkileri ile ilçe başkanları ana kademe ilişkileri konusunda düşüncelerimizi paylaşalım ve 2019 ilerlerken yapmamız gereken çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunalım istedik. Yerel Yönetimler, vatandaşlara ulaştıkları, vatandaş ile gece gündüz birlikte oldukları en uç mercilerdir. AK Parti yerel yönetimler ile bu başarıları elde etti ve inşallah aynı şekilde bu başarıları sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İkinci gün devam eden toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti’nin başarısı için emek vermiş, ter dökmüş, her kademede görev almış, gönüllü olarak çalışmalara katılmış tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR