BAYHAN, İSKENDERUN’DA KLİP ÇEKMEYE HAZIRLANIYOR


Türkiye’nin Pop Star yarışmasıyla tanıdığı Bayhan, İskenderun’da dost ziyaretinde bulundu. Türkiye’de arabesk şarkılarını kendi tarzıyla seslendiren Bayhan şimdilerde Türkiye’de konser turnelerine ara vermeden devam ediyor.

Türkiye de birçok yerde konser veren ve yeni albüm çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Bayhan, İskenderun’da klip çekme ihtimalinin bulunduğunu belirti. İskenderun ve Arsuz da dost ziyaretine geldiğini belirten Sanatçı Bayhan haber ekibimize açıklamada bulundu.

İskenderun ve Arsuz da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Bayhan, “Eylül ayında olmamıza rağmen burada hava yaz ayı gibi gerçekten, çok güzel bir şehirdeyim” diyerek şöyle konuştu; “Pop star yarışmasından sonra Türkiye’de her eve girmeyi başardım. Hayatımda çok şey değişti. İnsanların size bakışı çok önemli, bende bu yönde çalışmalarımı ciddi ve kaliteli yapmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta Mardin’de bir klip çekimi yaptık. İnşallah iyi bir çalışma olacak. Buradaki abilerimin de görüşü doğrultusunda ileri ki zamanlarda İskenderun da güzel bir klip çekmek istiyorum. İnşallah bu çalışmalar sonuçlanır.”
Haber: Cuma KESEROĞLU