‘YÜKSELİŞ’ BUDUR İŞTE!


Hatay’ın en kapsamlı, en modern eğitim yuvası İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına yeni binasında ‘merhaba’ dedi. Uzun uğraşlar ve büyük emekler sonucu inşası tamamlanan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. Hayırsever iş adamı eğitimci Nuri Üysen’in İskenderun’a kazandırdığı yeni eğitim binasında öğrenci ve öğretmenlerin büyük mutluluk ve heyecan içinde oldukları gözlendi.

ARTIK BU OKUL İSKENDERUN HALKININDIR
İlk olarak eski okulda veda töreni düzenlendi. Törenin ardından tüm öğrenciler servislerle toplu bir şekilde yeni eğitim ve öğretim binasına geçilirken, burada tören düzenlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan törende ilk olarak konuşan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu hayırsever eğitimci Nuri Üysen, büyük fedakârlıklar ve çabalar sayesinde bugün eğitim ve öğretim yılını yeni binada açmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Çağdaş ve modern eğitim anlayışıyla yola çıktıklarını kaydeden Nuri Üysen, “Hedefimiz her zaman kaliteli eğitimdir. Bu doğrultuda tüm öğretmen arkadaşlarımla mücadele içindeyiz. Yeni eğitim binamızı çok büyük emekler sonucu bugüne yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah sevgi, saygı, birlik ve bütünlük içinde öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacağız. Artık bu okul İskenderun halkınındır. El birliği ile okulumuza sahip çıkacağız. Ben bu vesile ile tüm öğrenci ve öğretmenlerimize 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyor, üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde yeni binaya giriş yaparak son teknolojik ürünlerle donatılan sınıfları ile tanıştılar. Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, tüm sınıflara tek tek geçerek hem öğrencilere yeni okullarının hayırlı olmasını diledi, hem de üstün başarı dileklerini iletti.
Haber: Yılmaz AKPINAR