SAMANDAĞ’A YENİ DEVLET HASTANESİ


AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 75 yatak kapasiteli devlet hastanesi ile Samandağ ilçesinin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanacağını belirtti.
Meclisin tatile girmesiyle seçim bölgesi Hatay’a gelen Yayman, teşekkür ziyaretlerini Samandağ ilçesinde sürdürdü.Son 3 ayda 5 kez Samandağ ilçesini ziyaret ettiklerini ifade eden Yayman, Hatay’ın her köşesi gibi Samandağ ilçesininde yeni dönemde hak ettiği hizmeti almaya devam edeceğini vurguladı.

Bu bağlamda ilçeye seçim döneminde verdikleri hastane sözünü yerine getireceklerini aktaran Yayman, “Seçim döneminde söz verdik yapıyoruz. 75 yatak kapasiteli Samandağ Devlet Hastanesi için her şey hazır. Proje hazır. Para var. İş ihale edildi. İnşallah inşaata kısa sürede başlanacak” şeklinde konuştu.
Yayman, hastanenin 57 milyon 428 bin liraya mal olacağını kaydederek, AK Parti olarak “önce Hatay” anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.Son 3 ayda Samandağ’a 5 defa gelmelerinin insanların ezberini bozduğunu anlatan Yayman, yeni hastanenin ilçenin tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirtti.

HATAY KAZANACAK
Samandağ’ın tarihi, doğal, sosyal ve kültürel güzellikleriyle Hatay’ın en önemli ilçelerinden biri olduğuna dikkati çeken Yayman, şöyle devam etti:”Dünyanın en güzel kumsalı burada. Kardeşlik ve hoşgörü burada. Her köşesi ayrı bir cennet. Yeni dönemde amacımız, Samandağ’ı turizmde marka haline getirmek. Bugün turizm Türkiyeekonomisinde önemli bir yere sahip. Hatay bu turizm pastasından hak ettiği desteği Samandağ sayesinde alacak. Esnafımız kazanacak, turizmcimiz kazanacak, Hatay kazanacak.”
Haber: Yılmaz AKPINAR