REYHANLILILAR DERNEĞİ’NE ‘ÖZEL’ ZİYARET


İskenderun’da yeni yönetimi ile adından söz ettiren Reyhanlılar Derneği, çalışmalarını ve faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İskenderun’da 10 bine yakın Reyhanlıları tek çatı altında toplayarak, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Başkan Esat Gümüşbaş ve yönetim kurulu üyelerini AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi beraberinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Saruhan ile birlikte İskenderun Reyhanlılılar Derneğini ziyaret etti.

GÜÇ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Reyhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Gümüşbaş, amaçlarının İskenderun’da yaşayan Reyhanlılıları bir çatı altında toplamak ve birlik beraberliği sağlamak olduğunun altını çizdi.Birlikten Kuvvet Doğar mantığı ile el ele, gönül gönüle verdiklerini önemle ifade eden Başkan Gümüşbaş, derneğin çatısını en yüksek seviyelere çıkaracaklarını kaydetti.

ESAT BAŞKAN DERNEĞE HAREKET GETİRDİ
Yeni yönetimin canla başla çalıştığını bundan da mutluluk duyduklarını belirten Milletvekilleri ve Belediye Başkanları, Reyhanlılılar Derneğinin İskenderun’da birlik ve beraberliği en güzel şekilde sağladıklarına değindi. Ziyaret, daha sonra hoş sohbet ortamında devam etti. Haber: Mustafa TOPAL