MİNİK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından İskenderun’da birinci sınıfa başlayan yaklaşık 5 bin 100 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtılıyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile birlikte dağıtım için pilot okul seçilen Deniz Nakliyecileri Derneği İlköğretim Okuluna ziyarette bulundular. Başkan Seyfi Dingil ve Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nu okul müdürü Bekir Durur ile birlikte 1.sınıf öğrencilerine hazırlanan kırtasiye malzemelerini öğrencilere takdim ettiler.

Yapılan dağıtımın ardından açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bugün birinci sınıf öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmak için geldik. Her sene geleneksel olarak bunu devam ettiriyoruz. Bu sene de milli eğitimden aldığımız rakamlara göre yaklaşık 5 bin 100 öğrencimiz 1. sınıfa başlamıştır. Bu rakamlara göre hazırlamış olduğumuz kırtasiye paketlerimizin dağıtımına sağ olsunlar İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Köseoğlu ve Deniz Nakliyecileri Derneği İlköğretim Okulu Müdürümüz Bekir Durur ile birlikte bu güzel organizasyonu gerçekleştirdik“ dedi.

TÜRKİYE’Yİ ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Başkan Seyfi Dingil, ”Bu gençler bizim geleceğimiz, iyi bir eğitim vermemiz gerekiyor ki Türkiye eski Türkiye değil artık her şey günün şartlarına uygun bir şekilde modern ve çağdaş bir eğitim ortamın da gerçekleşiyor. Şimdi ki neslin de maşallahı var ben inanıyorum ki yeni nesil gençlerimiz ile Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor. Bizler de İskenderun Belediyesi olarak eğitime elimizden gelen desteği veriyoruz. Milli eğitim müdürümüz ile organize içerisinde her zaman ne eksikleri varsa elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Tabi belediyecilik sadece asfalt ve kaldırımdan ibaret değil, kentin eğitimi, kültürü, ekonomisi ve katma değeri de bizim görevimiz bu anlamda yardımları için Milli eğitim camiası ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in ardından söz alan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ise, “Yeni eğitim öğretim yılının vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum, belediye başkanımız Sayın Seyfi Dingil sağ olsun ne zaman arasak yardımlarını esirgemiyor eğitim öğretimin ilk gününe başlayan 5 bin küsur öğrenciye kırtasiye yardımı yaptığı için çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU