KAPALI’DA SOĞUTMA SİSTEMİ ARIZALI


İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda bozuk olan soğutma sistemi salonda çalışan sporcuları canlarından bezdirdi. Yaklaşık 4 aydır arızalı olan ve ödenek olmamasından dolay bir türlü yapılmayan soğutma sistemi kapalı spor salonunda çalışan sporcuların tamamını perişan etti.

İskenderun Kapalı spor salonunda yaz döneminde çalışmaya gelen yüzlerce sporcu aşırı sıcak nedeniyle salonda bayılma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Sahada maçlara hazırlık antrenmanı yapan bayan voleybol takımının sporcuları ise yaşadığı sıkıntıları haber ekibimize anlattılar.Yaz dönemince salonun soğutma sistemlerinin arıza nedeniyle çalışmadığını belirten genç sporcular, “Burada çok perişan bir halde çalışıyoruz. Yetkililerin bizlere yardımcı olmasını istiyoruz” dediler.

Özellikle aşırı sıcak olması dolayısıyla salonun birçok kapısı açılarak dışarıdan havanın girmesi için çabalayan İlçe Spor Müdürlüğü konunun çözülmesi için de İl Spor Müdürlüğü’ne arıza talebi bildirirken ödeneğin bulunması için çaba harcanıyor. Haber: Cuma KESEROĞLU