KADR LİSTELERİ ZORLUYOR!


Aslen Hataylı olan Kadr, çıkarttığı singel ile kısa sürede 19 milyon tıka ulaştı.
“Ya Baba”, “Leyla” ve “International Lady” gibi şarkıların yazarı ve seslendireni Kadr, Dubai’de düzenlenen uluslararası müzik ödülleri gecesinde en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne aday gösterildi.

Eğitimini sanat yönetmenliği üzerine alan Kadr tüm kliplerinin yönetmenliği kendisi yaptı. Alman bir yapım şirketinin yöneticiliğini de yapan Kadr’ın son klibi International Lady de kendisine milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve dizi oyuncusu Furkan Aksoy eşlik etti. Özellikle arabesk ve Rap müziğini harmanlayarak söz yazan Kadr, Avrupa’nın yanı sıra, Türkiye ve Amerikada da bir dizi konser anlaşmalarına imza attı.

DÜET TEKLİFLERİ GELİYOR
Dünyanın bir çok ülkesinde discoların marş niteliğinde çaldığı International Lady ise sanal ortamda kısa sürede milyonlarca tıka ulaştı.
Hedefleri arasında dünya starları ile sahne almak olduğu söyleyen Kadr, düet tekliflerinin geldiğini ancak şuan için yeni bir eser üzerinde olduklarından dolayı kabul edemediklerini bildirdi.

HATAY’DA KONSER VERMEK İSTİYOR
Kadr memleketinde konser vermek sevenleri ile buluşmak için bir dizi girişimlerde bulunduğunu ancak yanıtsız kaldığının altını çizdi.
Kadr, “İskenderun, Antakya ya da Arsuz gibi Hatay’ın önde gelen sehirlerinde konser vermek isterim. Hem oranın mistik kokusu tarihi dokusu ve insanin sıcaklığı beni o bölgeye aşık etti. Eğitim ve yaşantımın bir bölümünü yurtdışında geçirmiş olsam da, Türkiye’ye olan aşkım hiç bitmedi. Her yıl artarak devam etti. Benim yanımda farklı bir yeri var. Sokaklarında Türkiye’nin her mozaiğini bulabiliyorsunuz. Yemek kültüründen eğlenceye, deniz havasından dağ esintisine kadar, herşey bu şehirde. Aslına bakarsanız eğer kısmet olursa dünya sanat camiasının da yakından tanıdığı bir isimle burada konser vermek hedeflerim arasında. Dubai’de düzünlenecek olan sanat gecesinde en iyi çıkış yapan erkek ses ödülüne aday gösterildim. Her yıl başka ülkelerde yapılan bu organizasyonda yer almak gurur verici bir olay” dedi.

CALHANOĞLU SÜPRİZİ
Kadr’in ‘Ya Baba’ şarkısını sosyal medya aracılığı ile dinledikten sonra kendisi ile tanışmak istediğini söyleyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu adı geçen klipte oynayarak beyaz ekrana da ‘merhaba’ demiş oldu.
Kadr’e yeni projelerinde başarılar dileyen Çalhanoğlu, “Kadr’i sosyal medya ile tandım. Şarkısını dinledikten son sosyal medyadan etiketleyerek başarılar diledim. Sonrasında ise arkadaşlığımız ilerledi ve klibinde oynamaya kadar geldi” dedi.