İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDE “ZABITA HAFTASI” KUTLANDI


Zabıta Haftası’nın 192. kuruluş yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda İskenderun Zabıta Müdürlüğü düzenlenen etkinlikle Zabıta Haftası kutlandı. Zabıta Müdürlüğü’ndeki kutlama etkinliğine; İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Öztaş, Cemil Çengel, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İskenderun Belediye Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, teşkilat olarak 192. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Tüm ekip arkadaşları ile kentin huzuru noktasında ellerinden gelen tüm imkan ve gayreti sergilediklerini önemle ifada eden Zabıta Müdürü Aksoy, her zaman yanlarında olan ve destek veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.
Etkinlikte konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy şahsında tüm personelin büyük bir azimle gayretle çalıştıklarını belirtti.

Dar ve kısıtlı sayıya rağmen gece gündüz demeden fedakârca görev yaptıklarını kaydeden Başkan Seyfi Dingil, “Tüm personelimi yürekten kutluyorum. 30 kişi ile huzuru sağlamak için, esnafların sıkıntılarını çözmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorlar. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde çalışma şartlarında gerekli düzenlemeler yapıp ve sayıyı da artırarak Zabıta Müdürlüğümüze her zaman destek olacağız” diye konuştu.
Ardından konuklara çeşitli ikramlar yapıldı. Haber: Yılmaz AKPINAR