HBB’YE BAŞKAN ARANIYORSA, MEHMET SOYDAN OLSUN!


AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Soydan, Hatay’ı karış karış dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelerek gönül köprüsü oluşturuyor. Gittiği her yerde büyük bir teveccüh ve sevgi gösterileriyle karşılanan Soydan’a, Hatay’ın herkesiminden destek yağıyor.

Gittiği her yerde Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Soydan için, “Hatay’a katkılarınızı unutmadık. Gün hizmet etme günüdür! Her ilçenin size ihtiyacı var. Eşit, adil ve hakça bir düzen için size ihtiyacımız var” deniliyor.
AK Parti Hatay Milletvekilliği döneminde siyasete yeni bir soluk ve yepyeni bir heyecan getirerek hizmet yelpazesini genişleten Mehmet Soydan, ilimizin ekonomik ve sosyal yönden kalkınabilmesi, yeni istihdam alanlarının oluşabilmesi adına tüm kesimlerle güç birliği ve gönül birliği içerisinde hareket ediyor.

Soydan’ın milletvekilliği dönemindeki hizmetlerin daha büyüğünü aday gösterilip seçilmesi halinde büyükşehir belediye başkanlığı görevinde de fazlasıyla yerine getireceğine inandıklarını belirten vatandaşlar da, “Her şeyden önce Mehmet Soydan demek başarılı yönetim demek, insanların gönlünde kalıcı yer edinmek demek, proje demek, en önemlisi milli ve manevi değerleri koruyan, yaşatan ve gelecek nesillere aktaran zamanın unutturamayacağı şahsiyet demektir” diyerek, Soydan’a desteğini yineliyor.

Anadolu insanının kadirşinas özelliklerini yüreğinde taşıyan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Soydan, insanların dertlerini ve sevinçlerini her zaman paylaşarak halkla iç içe bir performans ortaya koyuyor. Soydan, güçlü Türkiye ve güçlü Hatay ile ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR