BU ANAOKULU’NDA ŞENLİK VAR!


Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu, yeni eğitim ve öğretim sezonuna şenlik havasında girdi. Minik öğrenciler çeşitli etkinliklerle şenlik boyunca doyasıya eğlendi. Okulun başarılı Müdürü Hasan Akdoğan, “Burada çocuklarımız eğlenerek öğreniyor. Emin olun artık çocuklarımız İskenderun ve Hatay’daki çocuklarla yarışmıyor, dünya çocuklarıyla yarışıyor” dedi. 

ÇOCUKLAR MUTLUYSA, HERKES MUTLUDUR
Okul bahçesinde bir birinden güzel etkinlikler sergilenirken, velilere yönelik bir konuşma yapan Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan, “Okulumuz, yeni eğitim ve öğretim sezonunda bir etkinlik düzenleyerek güzel bir gösteri sergiledi. Emek sarf eden öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Çoçuklar mutluysa, herkes mutludur” dedi.
Akdoğan, “Bizler, gelecekte daha donanımlı nesiller yetiştirmek, hem ülkemizi hem ilçemizi ileri seviyelere çıkarmak ve onlara iyi bir gelecek hazırlama adına okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz. Bunu da ekibimizle ve velilerimizle paylaşıyoruz” dedi. Şenlikte birbirinden renkli görüntüler yaşandı. Öğrenciler ve veliler, şenlik havasında geçen birbirinden güzel aktivitelerle eğlenme fırsatı buldular.
Haber: Yılmaz AKPINAR