YOK BÖYLE BİR KOLEJ!


Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen, Bilim Kampüsü’ndeki son dokunuşları yerinde inceledi. Kampüsteki son dokunuşları yerinde inceleyen Nuri Üysen, en küçük ayrıntıyı bile kaçırmadan, hayallerinin gerçeğe dönüşmesini duygulu bir şekilde izliyor.

Uzun yılların hayal ve ideallerinin, vizyon ve hedeflerinin gerçeğe, büyük bir eğitim yatırımına dönüştüğü Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, bir okuldan çok daha fazlasını, bilim ve teknolojiyle yoğrulmuş, sanat ve sporla karakterini tamamlamış gençler yetiştirecek.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde küçük rötuşlar dışında her şey tamamlanmış, “Mutlu sona 3 kaldı” diye projenin mimarı son noktayı koydu. Nuri Üysen’in, karakterini, vizyon ve ideallerini yansıttığı projenin maliyeti, neredeyse 2 okul inşaatı bütçesini aşmış durumda. Bilime, sanata, teknolojiye, spora, kısacası çocukların geleceğine yapılan yatırım ise öğrencileri evlerine göndermekte zorlayacak, öğrencilerin okulda daha fazla zaman geçirmek için velileriyle inatlaşacakları kadar büyüleyici bir şekilde projelendirilmiş.

Bir haftalık, ince işler olarak tabir edilen küçük dokunuşlar dışında her şey tamamlanmış durumda. Önümüzdeki günlerde inşaat sonrası temizlik ve tefrişatla beraber 2018-2019 öğretim yılına hazır bir şekilde öğrencilerini bekliyor olacak. İçerisinde resim, müzik, el sanatları ve daha bir çok dalda öğrencilerin eğitimine hizmet edecek sanat sokağı, laboratuvarları, Plateneryum alanı, konferans, sinema ve çok amaçlı salonu, kapalı / açık spor alanlarıyla, duvarlarında öğrencilerin ufkunu açacak, onların hayallerini diri tutacak resimlerle süslü koridorları, bir bilim kampüsüne girdiğinizi hissettirecek öğrenci işleri ve bekleme salonuyla muhteşem bir tesis olarak eğitim-öğretime hazır.
Haber: Yılmaz AKPINAR