HER ZAMAN EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN YANINDAYIZ


MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Milletvekili Adayı İbrahim Gül, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, MHP Grup Başkanvekili Emir Selim Yazar, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve beraberindeki parti ilçe yönetiminden oluşan heyet, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’ı ziyaret etti.

Sivas- Şarkışla İlçesi Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken son kararname ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Mithat Tolunay’ı, MHP heyeti ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’a görevinde başarı dileyerek, “İskenderun’umuza hoş geldiniz. Yeni görevinizin İskenderun için sizler hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emniyet personellerimiz tüm ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da can siper hane görev yapıyor. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız. Tüm emniyet teşkilatımızın çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek emniyet teşkilatı olarak huzur ve güvenliğinin sağlanması için ellerinden gelen gayreti sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Haber: Yılmaz AKPINAR