GAZİNİN NİKÂHINI BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KIYDI


Silopi’de askeri görevini yaptığı sırada yaralanarak kolunu kaybeden İskenderunlu Gazi Abdulsamet Delioğlu gönlünün sultanı Fazilet Satu ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı. 2015 yılında Şırnak Silopi de görevli iken operasyon sırasında EYP (El yapımı Patlayıcı) patlaması sonucu yaralanan ve sağ kolunu kaybeden Gazi Abdulselam Delioğlu operasyon sırasında kolunu kaybetti.

Hayatına gazi olarak devam ettiren Abdulselam Delioğlu kalbinin sahibi Fazilet Satu ile tanıştı. Hayatlarını birleştirme kararı alan genç çiftin nikahı İskenderun Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.
Çiftin aileleri ve yakınlarının katıldığı törende Fazilet- Gazi Abdulsamet Delioğlu’nun nikahlarını kıyan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ diyen çifte kahve fincanı hediye etti ve bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Gazi Abdulselam operasyon sırasında yaralandığını ve kolunu kaybettiğini belirterek “Bu ülkeye canımız feda olsun. Bundan sonra hayatımı eşimle birlikte yaşayacağım” dedi.Gelin Fazilet Delioğlu bugün çok özel bir gün ve çok mutlu olduklarını vurgulayarak “Allah’ım sonsuza kadar bu mutluluğumuzu sürdürsün” diye konuştu. Haber: Cuma KESEROĞLU