BRAVO TEDAŞ ÇALIŞANLARINA!


Belen ilçesi Kıcı mahallesinde yaşayan Zeynep Nine’ye TEDAŞ çalışanlarından yardım eli uzandı. TEDAŞ personeli Zeynep Nine’nin evinin önündeki aydınlatma lambasını onardıkları sırada, evde buzdolabı olmadığını gördüler. Vefalı çalışanlar kendi aralarında topladıkları parayla eve buzdolabı aldılar.

Kıcı’da yalnız başına yaşayan Zeynep Nine, 1 yıldır evinin önündeki aydınlatma lambasının yanmamasından dolayı Pac meydanında bulunan TEDAŞ’a giderek durumu anlattı. Burada bulunan tüm personel, hemen Zeynep Nine’yi sandalyeye oturtarak önce sohbet ettiler ve ardından da evinin önündeki aydınlatma lambasını tamir ettiler.
Aradan geçen bir ay sonra teşekkür için tekrar TEDAŞ’a gelen Zeynep Nine’nin elini öpen çalışanlar kendisine çay ve yemek ısmarladılar. Burada Zeynep Nine’nin sıkıntısını öğrenen çalışanlar ihtiyacını karşılamak için hemen harekete geçtiler.

Evinde buzdolabının bulunmadığını öğrenen TEDAŞ vardiya amiri İsmail Keremoğlu ile Musa Güldür hemen kendi mesai arkadaşlarıyla birlikte para toplayarak evin ihtiyacı olan buzdolabını satın alarak Kıcı’da bulunan evine götürdüler.
Karşısında buzdolabını ve TEDAŞ çalışanlarını gören Zeynep Nine sevinç gözyaşları dökerken, kısık bir sesle “Bunun parası ne olacak?” diye sordu. TEDAŞ Vardiya amiri İsmail Keremoğlu ise “Para falan yok. Sen dolabı rahatlıkla kullan, hayırlı olsun” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU