ADIM ADIM ZİRVEYE!


Türkiye’de aylık ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen, en büyük 500 özel şirketin sıralandığı “Capital 500” araştırmasında Tosyalı Holding yükselişini sürdürdü.
“Türkiye’nin En Büyük 500 Büyük Özel Şirket”in sıralandığı 2017 yılı Capital araştırmasında Tosyalı Holding geçtiğimiz yılı yine yüksek performansla kapattı.

Türkiye’nin en çok istihdam yaratan özel sektör kuruluşlarından biri olan Tosyalı Holding, Capital tarafından açıklanan “Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketi” 2017 yılı raporunda üç şirketiyle yer alma başarısını göstererek, Türkiye’nin ve bölgenin gururu oldu.

Türkiye’nin en 500 büyük şirketleri arasında yer alan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. 52’nci, Tosyalı Filmaşin ve İnş. Demir Üretim San. A.Ş. 236’ncı, Tosyalı Demir Çelik San. A.Ş. ise 313’üncü sırada en büyük sanayi şirketi oldu.
Hem üretim, hem ihracat açısından önemli bir sektör olan Çelik sektörünün öncüsü Tosyalı Holding’in, zorlu rekabet koşullarına rağmen ‘başarma’ azim ve kararlılığını koruduğu gözlendi. Haber: Yılmaz AKPINAR