TSK GÜÇLENDİRME VAKFI’NA BAĞIŞ!


Belen Kaymakamlığı ile Belen Belediyesi tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerince “Zeytin Dalı Harekatı’na” katılan Kahraman Mehmetçiklerimize verilmek üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağış yapan hayırseverlere, teşekkür belgesi ve madalya takdim edildi.

Törene, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve bağış yapan vatandaşlar katıldı. Belen Kaymakamı Aydın, duyarlı ve anlamlı hareketlerinden ötürü Belenli hayırseverleri tebrik ederek, “Bağışınız topluma örnek olan bir davranıştır. Sizleri tebrik ediyor, yaşantınızda mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Allah Türkiye’mizi, Mehmetçiğimizi korusun. Rabbim Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum” derken, bağışta bulunan vatandaşlar ise, “Mehmetçik bizim Mehmet’imiz, vatan bizim vatanımız. Terörle böyle bir mücadele yaptığı için de bizzat yanlarında olamadığımız halde hem devletimizin hem de Mehmetçik’imizin arkasında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir bağışta bulunduk” açıklamasında bulundular. Haber: Yılmaz AKPINAR