KEMAL’İN YOLUNU GÖZLÜYORLAR!


Adı Kemal Yılan. 20 yaşında dört ay önce evinden davullu zurnalı asker ocağına ailesi tarafından uğurlanan Kemal Yılan neşe içerisinde askerliğini yapıyordu. Belen’in Kuyucak mahallesinde oturan Anne Ayfer ve Baba Alaattin Yılan mayıs ayında çocuklarının asker iznine geldikten sonra ortadan kaybolduğunu belirttiler.
Belen Kıcı Kuyucak Mahallesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan aile gözyaşları içerisinde çocuklarının yolunu gözlüyorlar.

OĞLUMU ÇOK ÖZLEDİM
Haber ekibimiz aracılığı ile sesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmaya çalışan Anne Ayfer Yılan, gece gündüz oğlumun yolunu gözlüyorum. Ben asker anası olmak istiyorum. Buradan sesimi duyan kim varsa Allah rızası için yardım edin. Kızı hiç görmem sadece oğlum durumu bana anlattı bende askerden sonra yüzük takarız dedi. Kızın isminin sadece Zeynep olduğunu biliyorum başkada bir şey bilmiyorum dedi. Evinin geçimini sağlamak için çiftçilik yapan Baba Alaattin Yılan ise oğlumu çok özledim durumun ne olduğunu bilmiyoruz. Askerden izne geldi daha eğlendik her şey çok güzeldi. Birliğine telim olması için buradan bindirip gönderdik İskenderun’a uğrayacağını ve daha sonra otobüse binerek gideceğini söyledi. Öğündür bu gündür oğlumdan haber alamıyoruz. Çocuğumuzun bir kız ile fotoğrafı var. Şüphelendiğimiz tek şey bu kızla kaçmışsa ailesi buna zarar vermiş mi çocuğum yaşıyor mu bildiğimiz hiçbir şey yok. Komutanlarıyla görüştüm birliğine katılmamış gerçekten çok kötü durumdayız oğlum yaşıyorsa bize bir telefon aç diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.
Anne Ayfer ise her gün kapının önünde oturarak çocuğunun döneceği yolu gözlüyor.
Haber: Cuma KESEROĞLU