EMNİYET MÜDÜRÜ BALCI’DAN VEDA ZİYARETLERİ


Adana Bölge Emniyet Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başmüfettişliğine tayini çıkan İskenderun’un başarılı İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye başkanı Seyfi Dingil, ”Yayınlanan son kararname ile terfi ederek ilçemizden ayrılacak olan Emniyet Müdürümüz Zeki Balcı, halkı huzuru ve güvenliği noktasında kentimizde başarılı çalışmalara imza atmıştır. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emniyet Müdürümüz şehrimizde görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalarıyla tüm şehir halkının sevgisini, saygısını ve takdirini kazandı” dedi.

Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise halkın huzuru ve güvenliği noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “İskenderun’da görev yaptığımız süre içerisinde her zaman belediyemiz ile diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile diyalog halinde olduk. Çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan İskenderun halkına sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ardından İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunan Emniyet müdürü Balcı, basın mensuplarıyla vedalaştı. İGC Başkanı Veysel Cıncık, “İskenderun’da emeğiniz çok büyük. Şehrin huzur ve güvenliği için ekibinizle birlikte başarılı çalışmalar ortaya koydunuz. İskenderun’daki başarılarınızı Adana’da sürdüreceğinize inancımız tam. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Burada her zaman bir kapınız olacak” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR