‘BATTI ÇIKTI’ ODA BAŞKANLARININ TAKİBİNDE


İskenderun esnaf oda başkanları, şehrin uzun süredir devam eden battı çıktı çalışmalarıyla ilgili olarak yerinde bilgi aldılar. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan battı çıktı çalışmalarında sona doğru yaklaşıldı.

İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Musa Mert, Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert, Hatay Büyükşehir Belediyesi Altyapı Mühendislerinden Ali Fırat Gürlek’ten çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.
Gürlek, bölgede yapılan çalışmalarla ilgili son duruma gelindiğinin altını çizerken, “Tüm ekip olarak burada çok büyük bir yatırıma katkı sunduk. Gerçekten İskenderun’a önemli bir hizmet yapıldı” dedi.

HERŞEY GÜZEL OLUYOR
Oda başkanlarının tüm sorunlarını içtenlikle cevaplayan Mühendis Gürlek, “Alt geçidin de asfaltlama işlemlerine başlayacağız, orası da bitince her şey çok güzel olacak” dedi.Tüm oda başkanları adına kısa bir değerlendirme yapan Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, “İskenderun’da 110 bin aracı ilgilendiren ciddi bir çalışmanın sonuna doğra geldik. Burada gece gündüz koşturan ve görev yapan projenin hayata geçirilmesinden buyana çok emek harcayan altyapı mühendislerinden Ali Fırat Gürlek’e, Büyükşehir Trafik Zabıta komiseri Veli Yıldırım ve Murat Yavuz Savaşçı’ya da teşekkür ediyorum. Çok eziyet çektik ama sancısız doğum olmaz. Bundan sonraki iş sürücülerimize düşüyor. Çünkü kavşaklarımız da sinyalizasyon sistemi yok. Bu nedenle yayalar ve sürücülerin bir birine saygı duymasıyla sorunu ortadan kaldıracağız ve daha iyi bir hizmete kavuşacağız” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU