ANGUSLAR LİMANI NASIL AŞIYOR?


İskenderun Limanı’na getirilen Angusların sevkiyatları sırasında kaçan iki Angus limandan çıkarak otoyola girdi ve iki araca çarparak telef oldu. Kaçan üçüncü Angus ise otobana kaçtı. Gece saatlerinde limanda gerçekleştirilen sevkiyatlar sırasında kaçan 3 Angus otoyolu bir birine katarak koşmaya başladı.

Birçok aracın trafik kazasını ucuz atlatarak Angusların saldırısından kurtulurken Akçay Mahallesi civarına doğru kaçan iki Angustan biri Akçay’da bulunan köprünün girişinden İskenderun’a gelen 06 AFZ 166 plakalı özel otomobilin üzerine atlayan Angus araca ciddi zarar verirken, olay yerinde telef oldu. Sağlık ekipleri ve polis kaza mahalline gelerek araç ve içerisindekilerle ilgilenmeye başladı. Aracı kullanılmaz hale getiren Angus, araç içerisinde bulunanlara büyük şok yaşatırken bir kişinin hafif şekilde yaralanmasına neden oldu.

LİMAKPORT ZARARI KARŞILADI
Sağlık ekipleri aileyi ambulansa alırken 200 metre ilerde bir Angusun bir başka araca çarptığını ve hamile bir kadının yaralandığı ihbarı geldi. Diğer kaza bölgesinde eşiyle birlikte İskenderun’a gelen 10 VZ 030 plakalı özel aracın önüne birden fırlayan Angus aracın ön camı ve kaputuna çarptı. Yaşanan kaza sonrası aracın içerisinde bulunan hamile bayan korku ve şok ile hastaneye kaldırılırken araç kullanılmaz hale geldi. İki Angus iki aracı hurdaya çevirirken telef olan Angusları kaldırmak için de iş makinesi uzun süre çalıştı. Anguslar yollardan kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan LİMAKPORT yönetimi, kaçan angusların vatandaşlara ve araçlara verdiği tüm zararları karşıladığını açıkladı.
Haber: Cuma KESEROĞLU