YÜKSELİŞ KOLEJİ BİLİM KAMPÜSÜ TEMMUZ’DA YENİ BİNADA!


Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu hayırsever eğitimci Nuri Üysen, gazetecileri Ramazan ayının son gününde iftar yemeğinde ağırladı. İskenderun’da eğitime en büyük katkıyı sağlayan ve kendisi de bir eğitimci olan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Nuri Üysen, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Kurumsal İletişim Direktörü Ercan Aflaz, lise ve ortaokul müdürleri ile birlikte basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen iftar yemeğinde, gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

YENİ BİNA SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Burada yeni bina hakkında da merak edilenleri dile getiren kurucu Nuri Üysen, spekülasyonlara da son noktayı koydu. Müjde şeklinde bilgiler aktaran Üysen, bazı çevrelerin 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında da mevcut binada eğitim verileceği konusunda gerçeği yansıtmayan bilgiler yayılmaya çalışıldığını aktararak söylentilere şu cevabı verdi: “Yeni binamızın inşaatı son hızla devam ediyor. Çok az bir kısmı kaldı. Şu anda özel olarak dış cephe uygulaması yapılıyor. İnşallah Temmuz ayında sizi yeni binamızda konuk edeceğiz. Yeni eğitim sezonunda da eğitim yolculuğumuza orada devam edeceğiz. Hiç kimse meraklanmasın, velilerimiz de endişe etmesin, çağdaş, modern ve teknolojinin son ürünleri araç ve gereçlerle donatılmış bir binada öğrencilerimiz eğitimlerini sürdürecek.”

Yemekte önümüzdeki dönemlerde eğitime yapılacak yatırımlar, İskenderun’un geleceği ve beklentiler de konuşuldu. Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Nuri Üysen, “Cenab-ı Hak bizler için bu Ramazan’ı bir kurtuluş vesilesi kılsın, İslam aleminin ferahına, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığın kurtuluşuna vesile kılsın. Ramazan ayında yaşadığımız milletçe kenetlenmenin; tüm bir yıla yayılmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Halkımızın yıllarını hep Ramazan bereketinde, günlerini hep Ramazan huzurunda yaşaması temennisiyle, tüm halkımızın Ramazan ayını ve bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ise, basın mensupları ile iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haber: Yılmaz AKPINAR