İSKENDERUN POLİSİ GÖZ AÇTIRMIYOR


İskenderun’da geçtiğimiz hafta Yıldırımtepe Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan tartışmalar yerini karşılıklı olarak silahlı çatışmalara bıraktı.
Yaklaşık bir haftadır çeşitli günlerde iki grup arasında karşılıklı olarak devam eden silahlı çatışmalarda bazı kişiler yaralanırken, bazı araç ve mallarda da zarar gördü. İskenderun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yıldırım ve Buluttepe mahallelerinde gerçekleştirilen üç ayrı olayla ilgili yaptığı operasyonlarda silahlı çatışmalara karıştığı iddiasıyla çok kişiyi gözaltına aldı.

Yaklaşık bir haftadır devam eden insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde devam eden olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken mahalle sakinleri ise yaşanan çatışmalardan son derece rahatsız olduklarını belirttiler. Asayiş ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 7 kişi Adliyeye çıkartıldı. Savcılık tarafından incelenen dosya sonucunda M.A. ile S.D. tutuklandı.
Diğer üç şüpheli ise mahkemeye sevk edildi. Gece saatlerine kadar süren mahkeme sonucunda ise H.T. ile A.A. da tutuklanarak ceza evine gönderildi. Üç kişi ise serbest kaldı.Polisin yaptığı operasyonda iki tabanca ile iki pompalı tüfek ele geçirildi. Yaşanan olaylarla ilgili firari olan kişilerin aranmasına devam ediliyor.
Haber: Cuma KESEROĞLU