‘ŞİİR VE ŞARKILARLA’ UNUTULMAZ GECE!


İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nun 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik geleneksel olarak düzenlediği muhteşem “Şiir ve Şarkı Gecesi’nde öğrenci, veli ve eğitimciler bir araya geldi. Öğrencilerin şarkılar söyleyip, şiir okuduğu gecede, dans ve ışık gösterileri, skeçler, izleyenleri büyüledi. Aylardır hazırlık dönemi geçirerek, “Biz istersek her şeyi başarırız” diyen öğrenciler, başarılı performansıyla ayakta alkışlandı.

Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, “Küçücük yaşları, kocaman yürekleriyle hazırladıkları harika bir yıl sonu gösterisi izledik. Burada öğrencilerimiz hem yeteneklerini sahneye taşıyor hem de birlikte olmanın verdiği huzurla ikili ilişkilerini kuvvetlendiriyor. Emeği geçen yaklaşık 180 öğrenci, veli ile birlikte gece gündüz çalışan Dilek Koyuncu, Arhan Raşa, Zeynep Yesiltepe, Mehmet Yıldırım, Beyazıt Aşık, Oğuz Arslan, Özey İnce, Canan Esma Yazmanoğlu, Akay Özbek öğretmenlerimize, destek veren Aziz Akyol, Ökkeş Dike, Hacer Bolat, değerli Okul Aile Birliğimiz Başkan ve üyelerine, geceye katılan tüm öğretmen, veli kısacası tüm Namık Kemal ailesine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 3 saat süren gecenin sonunda salonu tıka basa dolduran veliler etkinlikte görev alan eğitim kadrosunu ve öğrencileri ayakta alkışlarken, Okul Müdürü Ali Koç da, öğrencileri tek tek tebrik etti. Haber: Yılmaz AKPINAR