SEÇİMİ ZAFERLE SONUÇLANDIRACAĞIZ!


AK Parti Hatay Milletvekilleri Adayları sahaya çıktı. İskenderunlu milletvekili adayları her ziyarette kendilerini tanıtıyor, vatandaşlarla sohbet ediyor, ayrıca gündeme dair açıklamalarda bulunuyorlar.
AK Parti Hatay 3. Sıra Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, 6. Sıra Adayı Av. Abdülkerim Güven ve 10. Sıra Adayı Ecrin Nazlı İnan, AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte ziyaret turlarına ağrılık veriyor. Gün içinde İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu’na ziyarette bulunan milletvekili adayları, tanışma, bütünleşme ve hizmet için destek çalışmalarına başladı.
AK Parti Hatay 3. Sıra Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, “Çok çalışacağız, sahada halkımızla bu zamana kadar olduğu gibi yine kucaklaşacağız. AK Parti’den milletvekilliği adaylığı süreci dahi büyük sorumluluk gerektiriyor” dedi.

İSKENDERUN’UN SORUNLARINI BİLİYORUZ 
Özel, 24 Haziran genel seçimleri için seçim takvimleri işlemeye başladığını hatırlatarak, bu seçimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş sürecinin en önemli halkası olduğunu kaydetti. Özel, “Milletvekili seçildiğimde, karşınızda kendinizden birini bulacaksınız. Dürüst, çalışkan, azimli ve kararlı bir milletvekili olacağım İnşallah. İskenderun’un sorunlarına vakıf bir kardeşiniz olarak, şehrimiz ve milletimizin yararına bir çok proje ile yola koyulduk” dedi. 
AK Parti Hatay 10. Sıra Milletvekili Adayı Hukukçu Ecrin Nazlı İnan ise, “Her bir İskenderunlu’nun mutluluğunu paylaşmak ve kaderine ortak olmak benim için büyük bir şeref ve vazife olacaktır” dedi. AK Parti Hatay Milletvekili 6. Sıra Adayı Av. Abdülkerim Güven de, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kalkınan, büyüyen ve gelişen ülkemiz için gece gündüz çalışmak üzere yola çıktık. Hatay’dan daha çok milletvekilini alarak meclise gitmeyi hedefliyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR