MERHUM HAMZA SARI’NIN İSMİ KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK


Hatay eski Valisi Abdulkadir Sarı ile Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın geçtiğimiz ay vefat eden merhum babaları Hamza Sarı adına, Yukarı Kepirce İlk ve Ortaokulu’nda kütüphane oluşturuldu. Anlam yüklü törende, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın duygulandığı gözlendi.
Yukarı Kepirce İlk ve Ortaokulu bünyesinde yaptırılan Merhum Hamza Sarı Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.
Merhum Hamza Sarı anısına yaptırılan kütüphanenin açılışı öncesi ruhuna Fatiha okundu. Yukarı Kepirce İlk ve Ortaokulu tarafından babası adına yaptırılan kütüphanenin açılışında konuşan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Bu güzel ve anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan ve rahmetli babamın isminin yer aldığı Hamza Sarı Kütüphanesini açmaktan mutluluk duyuyorum. Kütüphanenin açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yukarı Kepirce İlkokulu Müdürü Alparslan Toprak ise, “Sayın Kaymakamımız Musa Sarı Bey’in saygıdeğer babalarını bu vesileyle hiç unutmayacağız. Her zaman kendisini anıyoruz” dedi.
Merhum Hamza Sarı Kütüphanesi’nin açılışına; Arsuz Kaymakam Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, okul müdürleri, hayır severler Sait Çengel ve Osman Şirin ile öğretmenler katıldı. Haber: Yılmaz AKPINAR