BAŞKAN SAVAŞ’TAN SAADET’E İMZA DESTEĞİ


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’na destek vermek amacıyla imza attı.
24 Haziran 2018’de gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimi için, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ve Adalet Partisi lideri Vecdet Öz, 100 bin imza ile aday olmak için YSK (Yüksek Seçim Kurulu)’na başvuruda bulundu. 9 Mayıs’ta sona erecek olan imza sürecine destek verdiklerinin altını çizen Başkan Savaş, milletin yarınları ve demokratik bir ülke için mücadele ettiklerini belirtti.

HAYATIMIZ BOYUNCA DEMOKRASİYİ SAVUNDUK
4 Mayıs’ta başlatılan adaylar için imza desteği veren Başkan Savaş, “Demokrasinin önündeki engelleri kaldırmak ve demokratik hukuk sisteminin sağlıklı işlemesi için buradayız. Hayatımız boyunca demokrasiyi savunduk, savunmaya da devam edeceğiz. Tüm aday olan devlet büyüklerimizin adına da Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’na imza desteği verdim. Tüm Cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza barajını aşarak bu demokratik yarışta yer almasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR