TÜRK POLİSİ, HUZURUN TEMİNATIDIR


Hatay Valisi Erdal Ata, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ata, mesajında hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen Türk polisinin, 173 yılın bilgi ve tecrübesiyle bugün çok daha güçlü bir şekilde milletin huzurunun teminatı olduğunu belirtti.

Güvenlik hizmetlerinin etkin, hızlı ve başarılı bir biçimde yürütülebilmesi, her şeyden önce halkın desteğini ve güvenini temin etmekle mümkün olduğuna işaret eden Ata, “Bu anlamda kamu düzeninin sağlanması, toplumsal huzur ve güvenin korunması gibi günlük hayatımızda vazgeçilmez öneme sahip görevleri yerine getiren emniyet teşkilatı, halkımızla omuz omuza yürümektedir” ifadelerini kullandı. Vali Ata, mesajında şunları kaydetti:
“Her alanda günün gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan PolisTeşkilatı, suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla, tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de büyük fedakarlık, cesaret ve yüksek vazife bilinci içerisinde terörle mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandıran Türk Polisi, 15 Temmuz gecesi gösterdiği kararlılıkla aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. 173. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit düşenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlıklı günler diliyorum. Görevi başında olan ve emekliye ayrılanlara, ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” Haber: Hatay Valiliği