POLİSİMİZ ‘KAYA’ GİBİ


10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıt alanındaki törene katılan MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret ederek, Polis Haftası’nı kutladı. MHP Kadın Kolları yönetimi, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ki tüm polislerin günlerini kutlayarak karanfil dağıttı.

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetimi, ardından Şehit Haydar Polis Karakol Amirliğini ve karakolda görev yapan polislerle bir araya geldi. Heyet aynı gün Denizciler’de bulunan polis karakolunu da ziyaret ederek, görev yapan polislerin günlerini kutladı.

Son olarak, Denizciler’deki, polis kontrol noktasında görev yapan polislerimizin günlerini kutlayarak programa son veren MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, “Güzel yurdumuzun huzur ve güvenliği için canla başla görev yapan tüm polislerimizin günlerini kutlar, şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, halen yaralı olup tedavi gören polis kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diler, Gazi olan polis kardeşlerimize de, minnetle anıyor ve saygılarımı sunarım” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR