NAMIK KEMAL ORTAOKULU BÜYÜK BİR AİLE!


İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, sosyal ve kültürel etkinliklerle göz kamaştırmayı sürdürüyor. Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından gerçekleştirilen kadınlara yönelik kahvaltı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
İskenderun Ramada Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde katılım yoğundu.
Siyasiler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve iş dünyasından da katılımın olduğu kahvaltı etkinliğinin açılış konuşmasını Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç yaptı.

İLK’LERİN OKULU..
“Amacımız, aramızdaki bağları kuvvetlendirmek, bu enerjiyle okulumuz adına kazanımlar elde etmektir” diyen Okul Müdürü Ali Koç konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Biz bu çatı aldında öğretmeniyle, öğrencesiyle, velisiyle büyük bir aileyiz. Namık Kemal Ortaokulu Ailesi olarak TEOG başarımızla, İskenderun’da bir ilke imza attık, sporda sayısız başarılar elde ettik.”

Koç konuşmasının sonunda, katılım gösteren tüm misafirlere ve büyük organizasyonda emeği geçen okul aile birliği yönetimine teşekkür etti.
TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da, yaptığı konuşmasında Namık Kemal Ortaokulu yöneticilerini ve Okul Aile Birliği yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

İSKENDERUN’DA DERSLİK SAYISINI ARTIRDIK
Karasayar, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken en verimli ve en büyük zenginlik eğitimdir. Bizler bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. İskenderun’da derslik sayısını artırdık. sınıflardaki öğrenci yoğunluğunu düşürdük. En büyük hayalimiz üniversiteydi. Onu da İskenderunumuz’a kazandırdık. Artık burada teknik mühendis yetiştiriyoruz. Eğitime olan katkımız sürecek” dedi.

Kahvaltı etkinliğine sponsor olanlara, Milletvekili Karasayar, Okul Müdürü Ali Koç, Müdür Yardımcısı Fahriye Pineci, Okul Aile Birliği Başkanı Döne Bakır ve yönetim kurulu tarafından plaket takdim edildi.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen plaketini, Milletvekili Karasayar’ın elinden alırken, ‘eğitim önceliğimizdir” dedi.
Etkinliğe, AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Yükseliş Koleji Genel müdürü Aykut Davut Öktem, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan, İşadamı Yıldırım Alpay, Teknokent Koleji kurucusu Gökhan Kıvrak ve çok sayıda firma temsilcisi katıldı.
Namık Kemal Ortaokulu Müdür Yardımcısı Fahriye Pineci ve Okul Aile Birliği Başkanı Döne Bakır, yaklaşık 500 kişinin katılım gösterdiği kahvaltı etkinliğinde davetlilerle yakından ilgilendi.
Haber: Yılmaz AKPINAR