MADALYAYI HAKETTİLER!


İskenderun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ve okullar madalyaları ile kupalarını teslim aldı. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Egemenlik Kupası’ ödülleri sahiplerini buldu.Düzenlenen turnuvada okul takımları futbol, voleybol, basketbol ve hentbol olmak üzere 4 farklı kategoride yarıştı. Toplamda 850 sporcunun katılım gösterdiği turnuvalarda, dereceye giren 23 okul takımına madalya ve kupaları takdim edildi.
İskenderun Spor Salonu’nda ki törene, Kaymakam Recep Soytürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldı.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk konuşmasında; “Büyük bir coşku ve kıvanç içerisinde idrak ettiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıldönümü kutlama programı kapsamında tertip edilerek, öğrencilerimizin azim ve gayretleriyle taçlandırdıkları spor müsabakalarına katılım gösteren kıymetli öğrencilerimize, okul takımlarının gelişmesi ve ilerlemesi bakımından tecrübeleri ve teknik bilgileriyle başarılı sonuçlara imza atılmasına vesile olan eğitimcilerimize, çocuklarına sağladıkları maddi ve manevi katkılarıyla onların geleceğine yön vermenin yanı sıra sosyal yaşam dinamiklerinin de harekete geçmesine imkân sağlayan çok değerli velilerimize hoş geldiniz diyor, tebrik ve teşekkürlerimi sunarak, selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

FUTBOLDA NAMIK KEMAL ORTAOKULU İMZASI
Spor müsabakalarında 1’inci, 2’nci ve 3’üncü dereceye giren öğrenciler ve teknik eğitimcilerini tek tek tebrik eden Kaymakam Soytürk, Egemenlik Kupası Küçükler Futbol Turnuvasında 1’nci olan Namık Kemal Ortaokulu, 2’nci olan Denizciler Gübretaş Ortaokulu ile 3’üncü olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine madalyalarını takarak, kupalarını takdim etti.
Voleybol, Basketbol, Hentbol ve Yıldızlar Futbol Turnuvasında dereceye giren okulların takımlarına/öğrencilerine ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Şube Müdürü Ali Haytaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından madalya ve kupaları takdim edildi. Haber: Cuma KESEROĞLU