AV. ABDULKERİM GÜVEN, ‘BİZE DÜŞEN YOLA ÇIKMAKTIR’


Yıllardır Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Av. Abdulkerim Güven, “Niyetimiz halis, akıbetimiz hayr olur inşallah” diyerek, partisinden Hatay Milletvekili olmak için müracaatta bulundu. Adaylık başvurusu konusunda değerlendirmede bulunan Abdulkerim Güven, milletin ortak akıl ve vicdanından doğan, halkın teveccühüyle işbaşına gelen Adalet ve Kalkınma Partisi, iktidara geldiği günden bugüne değin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde milletin gönlünde taht kurduğunu söyledi.

Güven, halkımızın umudunu ve güvenini yeniden tesis etmeyi misyon edinen Ak Parti’nin, bir iktidar partisi olmasına rağmen olumlu icraatları hasebiyle her geçen gün gücüne güç kattığını ileri sürerek “Ak Parti, “siyasal akıl” ile “milletin talepleri” arasında en sağlam köprüleri kuran en büyük harekettir. Ak Parti’nin mayasını millet atmış ve yine hamurunu milletimiz yoğurmuştur. Özü millet olan bu davayı demokratik yollarla alt edemeyen dış güçler, maşaları konumunda olan hain Fetö yapılanması ile milletin iradesine karşı yapmaya çalıştığı alçak darbe planı, Aziz Milletimizin dünyada eşi daha görülmemiş bir sahiplenişiyle püskürtülmüş ve çok şükür ki Milli İrademiz korunmuştur. Buradan tüm şehitlerimize rahmet ve gazilerimize ise geçmiş olsun diyerek onları bir kez daha hayırla yad ediyorum” dedi.  

SONUNA KADAR DESTEK 
Ak Parti Hatay Milletvekili aday adayı Güven, hain darbe girişimiyle ilgili olarak devam etmekte olan sürecin kararlılıkla sürdürülmesi ve bu hain yapının tümden çökertilmesi için adete bir dönüm noktası olan 24 Haziran seçimlerinin öneminin tarihsel olduğunu dile getirerek şöyle devam etti:
“Ayrıca belirtmek gerekirse; parlamenter sistemin ülkemizin önüne koymuş olduğu engellerin bir an önce ortadan kaldırılması ve daha güçlü bir Türkiye için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhur İttifakı’na sonuna kadar destek vermek benim için büyük bir onurdur. Gelinen bu süreçte İskenderun’da Ak Parti’nin şaha kalkması için kamuoyunda eleştirisel manada ki tüm önerilerini dikkate alarak yapmış olduğum istişareler sonucunda aday adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.”  

Güven, ‘Niyetimiz halis akıbetimiz hayr olsun İnşallah’ şeklinde sürdürdüğü açıklamasını “Bize düşen yola çıkmaktır. Çıktığımız bu kutlu dava yolunda, adaylık olsun veya olmasın bu kritik dönemde üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın istiyorum. Bu seçim sürecinin aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar, bölgemize ise hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde tamamladı. Haber: Yılmaz AKPINAR