ŞEHİTLERİMİZ ZEYTİN FİDANLARINDA YAŞAYACAK


Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesine, Mehmetçiklerin Afrin’de sürdürdüğü operasyona destek vermek adına zeytin fidanı dikti.
Fidan dikimine, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Bekdemir Boğmak, Tarih Öğretmeni Salim Dağlı, Orman İşletme Bölge Şefi Mehmet Başaran, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve öğrenciler katıldılar.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Bekdemir Boğmak, Mehmetçiklerin Afrin’de sürdürdüğü operasyona destek vermek adına zeytin fidanı dikimi öncesi yaptığı konuşmada, “Afrin harekatında olamıyoruz, bu nedenle bizde manevi olarak destek vermeye karar verdik. Konunun mimarı Salim Dağlı hocamıza huzurunuzda teşekkürlerimi iletiyorum. Aziz şehitlerimizin hatırasını birer zeytin fidanı ile yaşatalım istedik. Sınır güvenliği ve bölge halkının güvenliği için devam eden mücadele de yüreğimiz ve dualarımız daima onlarladır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, mücadele eden Mehmetçiklerimize gönülden başarılar diliyorum. Ülkemizin barış dolu yarınları için siz öğrencilerimize ilk mücadelenizi, ilk fidanlarınızı bu bahçede dikiyor olmanızdan onur duydum” dedi.

ŞEHİTLER KÖŞESİ
Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Afrin Harekatı kapsamında bu uğurda can veren Mehmetçikleri şehitler abidesi köşesi yaparak ölümsüzleştirdiler. Haber: Yılmaz AKPINAR