MEHMETÇİK DUALARIMIZDA VE KALBİMİZDE


İskenderun Hacı Şerif Tosyalı Camii’nde sabah namazında bir araya gelen yüzlerce kişi, Afrin’de şehit düşen kahraman askerlerimiz ve Mehmetçik için dua etti.
İskenderun Hacı Şerif Tosyalı Camisi’nde, İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Tosyalı, Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı B. Bestami Bilgili, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, Cami İmamı Recep Ateş, belediyenin birim müdürleri, STK temsilcileri ve işadamlarının katılımı ile sabah namazında yüzlerce kişi bir araya geldi.
Kılınan namazın ardından Kur’an-ı Kerim okundu, hatim duaları yapıldı.Asker ve polise, Peygamberimizin Bedir Savaşı’nda ordusu için yaptığı duanın yapılmasının ardından cemaat hep birlikte ‘amin’ dedi. Afrin’de terör örgütü PKK-PYD ile mücadele eden asker ve polislerin muzaffer gelmeleri dilendi.
İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, “Biliyoruz ki Afrin’de şuan çok büyük bir operasyon yapılıyor. Bizler her ne kadar cephede savaşıyor olmasakta, Kahraman Mehmetçiklerimiz dularımızda ve kalbimizdeler. Allah onları korusun ve muzaffer eylesin. İndirdiğimiz hatmi şerifi ve yaptığımız dualarımızı Rabbim kabul eylesin inşaallah” dedi. Hatm-i Şerif duasının ardından Tosyalı Holding tarafından ikram yapıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR