GURUR DUYDUK!


2017-2018 Okullar arası Spor Faaliyetleri’nde Ankara’nın en güçlü ekibi Özel TED Koleji’ni 64-36 gibi açık farkla yenen İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nun Küçük Kızlar Basketbol Takımı, grup şampiyonu olarak Hatay’ı yarı finallarde temsil etmeye hak kazandı.
Küçük kızlar basketbol müsabakalarında başarılı performansıyla dikkat çeken İskenderun Namık Kemal Ortaokulu büyük bir başarıya daha imza attı.
İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, Karaman’da yapılan Küçük Kızlar Basketbol müsabakalarında Hatay’ı temsilen katıldığı grup müsabakalarını 1. olarak tamamlayıp, yarı finale gitmeye hak kazandı. Namık Kemal Ortaokulu, Nisan ayında yapılacak olan yarı final müsabakalarına Hatay’ı temsil edecek. Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Seven koordinesinde Namık Kemal Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı; Konya, Burdur ve Ankara TED Koleji’ni yarı yarıya ciddi farklarla mağlup ederek, yarı finale adını yazdırdı. Okul Müdürü Ali Koç’un şahsında, tüm öğrenci ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Haber: Yılmaz AKPINAR