ESNAFIMIZ NE KADAR HUZURLU İSE ŞEHİRDE O KADAR HUZURLUDUR


Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, geçtiğimiz aylarda güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanlığı’nda güven tazeleyen Uğur Fırat’ı tebrik eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yeni başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Bir döneme daha Bismillah dediniz. Bugün iş bitmiş değil, iş yeni başladı. İnşallah önümüzdeki süreçlerde güzel hizmetlere imza atacaksınız. Payas Belediyesi olarak biz de yardımcı olacağız. Bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da hep birlikte yol yürüyeceğiz. Esnafımızın yüzünün tebessüm etmesi bizlere gurur, onur verir. Esnafımız ne kadar huzurlu ise şehirde o kadar huzurludur” dedi.
Başkan Altan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, ayrıca hizmet ve destekleri için teşekkür etti. 

Fırat, “Belediye Başkanımızın göstermiş olduğu ilgi alaka bizleri gerçekten mutlu ediyor. Buralara kadar gelip hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunuz için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.Haber: Yılmaz AKPINAR