ŞEHİTLERİMİZE DUA


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından okutulan Kur-an’ı Kerim sonrasında Şehitlerimize dua için eller gökyüzüne yöneldi. Tüm dualarımız kahramanlarımız için yapıldı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Afrin Harekatı’nda şehit olan kahraman Mehmetlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuttu.
İskenderun Kaptanpaşa Cami’inde ikindi namazına gelen cemaat namazın ardından okunan Kur’an-ı Kerim’i Müftü Mehmet Taştan, Cami İmamı Hamit Açıkgöz, Hacı Şerif Tosyalı Cami İmamı Recep Ateş ve Müezzin Abdullah Akıllı’nın sesinden büyük bir huşu içinde dinledi.
Aralarında İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Albay Aykar Tekin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ferit Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İSTE Genel Sekreteri Yılmaz Çiğdem, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve gazetecilerin de bulunduğu kalabalık bir cemaat tarafından dinlenen Kur-an’ı Kerim’in okunmasının ardından eller şehitlerimize dua için gökyüzüne döndü. İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan’ın tüm şehitlerimize okuduğu rahmet’e Cemaat hep bir ağızdan Amin diye karşılık verdi.
Camiden ayrılanlara tatlı ikram edildi. İGC’nin Şehitlerimiz için Kur’an’ı Kerim okutması takdirle karşılandı. Haber: Cuma Yılmaz AKPINAR