SEÇİMLERE HAZIR OLACAĞIZ


AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, dün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra ilçe teşkilatında kurban keserek, başkanlık görevini devraldı. Teşkilatta düzenlenen törende konuşan Başkan Bilgili, “Yeni yönetim olarak AK Parti´ye yakışır bir şekilde çalışacağız. Biz herkesle kardeşiz. 7/24 çalışıp, seçimlere hazır olacağız” dedi.
AK Parti ilçe binasında gerçekleşen toplantıda, eski dönem İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Bu güne kadar Ak parti için elimden gelen herşeyi yaptım.. Benden önceki tüm ilçe başkanlarımızın da büyük emeği var. Bundan sonraki çalışmalarda Bestami başkanımıza Allah yardımcı olsun! Bizlerde her zaman onun yanında yer alacağız çünkü önümüzde ak parti için çok önemli bir seçim var” açıklamasını yaptı.
Göreve yeni seçilen AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ise teşekkür konuşmasında, “Yeni yönetim olarak AK Parti´ye yakışır bir şekilde çalışacağız. Yeni bir döneme başladık. Bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Bizleri seçen tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hedefimiz AK Parti’yi daha ileri götürmek. İskenderun ilçemize hizmet konusunda çalışmalarımızı son hızıyla devam ettireceğiz ”diye konuştu.

DURMAK YOK
Halka hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “Ülkemiz ve kentimizin geleceği için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Bir önceki ilçe başkanımız Ayhan Bodur ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilen kongre sonucunda ilçe başkanlığına seçilen Bestami Bilgili’ye ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bestami Bilgili, önceki dönem ilçe başkanı Ayhan Bodur’a plaket takdim etti. Haber: Cuma KESEROĞLU