NİCE YILLARA 8. GÜN!


İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 13’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayan 8.Gün Gazetesi ve 8.Gün Haber Web TV’yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında, 8.Gün Gazetesi ve 8.Gün Haber Web TV İmtiyaz Sahibi Gökhan Gökpınar, Kaymakam Soytürk’ü ofisin bulunduğu işhanının girişinde karşıladı.

Hoşsohbet ortamında gerçekleşen ziyaret esnasında, Gazeteci Gökhan Gökpınar’ın gazetenin kurulmasında emeği geçen Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan ile Haber Müdürü Kamuran İnan hazır bulundu.8.Gün Gazetesi ve 8.Gün Haber Web TV’nin kuruluş yıldönümünü içten dilekleriyle kutladığını ifade ederek sözlerine başlayan Kaymakam Recep Soytürk, “Kuruluşunuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarınızı şahsınızda tebrik ediyor, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

SAMİMİ DİYALOG
Kaymakam Soytürk, İskenderun’u daha iyi tanımak ve İskenderun’daki gelişmeleri daha iyi takip edebilmek amacıyla basın kuruluşlarını ziyaret ederek, değerli basın mensuplarımız ile istişarede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.Bilgi ve birikimiyle önemli bir devlet adamı kimliği, halk adamı oluşu, sıcak ve samimi diyaloglarıyla bölge halkının gönlünde taht kurmuş bir bürokrat olan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün ziyaretinden dolayı şeref duyduğunu belirten Gökhan Gökpınar, ekip olarak Hatay ve Hataylılar’a layık olmaya çalıştıklarını ve Web TV formatında yayın yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Günün anlam ve önemine yönelik yapılan konuşmaların ardından 13’üncü kuruluş yıldönümü anısına pasta kesimi yapılarak, günün anısına bir de fotoğraf çekildi. Samimi bir diyalog ortamında gerçekleşen ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Gazeteci Gökhan Gökpınar, nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Soytürk’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. HABER MERKEZİ