MEHMETÇİĞE TAM DESTEK!


Eczacı Teknisyenlerinden gururlandıran tablo..
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği tarafından düzenlenen gecede, bölgeyi terörden temizlemek için TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü zeytin dalı harekatı ile Mehmetçiğe manevi destek verildi. İsa Taş düğün salonunda her kesimden konuklar tarafından ilgi gören gece şehitlere saygı duruşuyla başladı.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik her yıl geleneksel hale getirdikleri geceye katılanlara teşekkür ederek “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de zeytin dalı harekatı bir aydır devam etmektedir. Allah Mehmetçiğimize yar ve yardımcıları olsun” dedi.Eczacı Teknisyenleri Derneği olarak bir sivil toplum örgütü olduklarını vurgulayan Başkan Çelik “Bizler toplumun ve sokağın sesiyiz. İnsanların dertlerini, sıkıntılarını en iyi bilen bizleriz. Çünkü her eczaneye günlük ortalama en az 50 insan girip çıkmaktadır” diye konuştu.  

Dernek Başkanı Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a CHP Merkez Kadın Kolları Parti Meclisi Üyesi Suzan Şahin’e, Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na ve katılan tüm misafirlere teşekkür etti.