KAYMAKAM SOYTÜRK UYARDI; ‘ÖNCELİK GÜVENLİK’


İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönem açılışı nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi’nde sabah saatlerinde gerçekleştirilen program esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Şube Müdürü Ali Haytaz ve İstiklal Makzume Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Çelikezen tarafından okul girişinde karşılanan Kaymakam Recep Soytürk, okul binasında yaptığı incelemenin müteakibinde toplantı salonuna geçerek, okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları, öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan program, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Çelikezen tarafından yapılan bilgilendirme sunumu ve günün anısına çiçek takdimi ile devam etti.Günün anlam ve önemine ilişkin açıklamada bulunan Kaymakam Soytürk, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine başlamanın sevincini ve coşkusunu yürekten paylaştığını, yeni eğitim yılının ilçemiz ve ülkemizin tüm çocukları için başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ettiğini, ayrıca tüm eğitim camiasına görevinde kolaylıklar ve başarılar dilediğini ifade etti. Kaymakam Soytürk, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönem açılışı vesilesiyle bir araya geldiği okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları ve öğrenci velileri ile özellikle uyuşturucu bağımlılığı, okul güvenliği, trafik ve servisler ile asayiş ve eğitime dair çeşitli konularda istişare de bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR